Your 10-Minute Email ☟

Protect your IP address!

Ce este un e-mail de 10 minute?

10 Minute Email este un serviciu de e-mail de unică folosință, fără taxe. Cu un singur clic, puteți genera o adresă de e-mail temporară care se va autodistruge după o anumită perioadă de timp.

Pentru ce este un e-mail de 10 minute?

Acest serviciu de e-mail - cunoscut sub mai multe nume diferite - oferă o soluție simplă, sigură și rapidă pentru înregistrări atunci când trebuie să vă dovediți identitatea cu adresa de e-mail, chiar dacă nu doriți să o faceți.


Există mai multe motive pentru acest lucru: utilizarea WiFi-ului public, înregistrarea pentru postările de pe forumuri sau pur și simplu accesarea site-urilor web care vă cer să furnizați o adresă de e-mail pentru a descărca conținutul lor. În multe cazuri, nu este recomandabil să vă furnizați adresa de e-mail reală. Dacă aveți adresa de e-mail oficială, hackerii vor putea accesa mai ușor diversele dvs. profiluri și vă vor aglomera rapid căsuța poștală cu spam-uri nedorite.


Protejați-vă confidențialitatea folosind acum un e-mail temporar gratuit.

Unde să folosiți 10 minute/emaile temporare?

10 Minute Temp Mail oferă adrese de e-mail temporare, anonime, gratuite, sigure și de unică folosință.


Există multe cazuri în care este înțelept să folosiți e-mailuri care se autodistrug; puteți folosi e-mailuri temporare pentru Facebook, Twitter sau Instagram pentru a vă înscrie în mod anonim, dar o mulțime de servicii gratuite sunt disponibile numai după înregistrare, riscându-vă intimitatea sau umplându-vă cu spam cu căsuța de e-mail reală.

Idei de a folosi e-mailurile de 10 minute pentru

 • Înregistrări WiFi publice (călătorii, hoteluri, restaurante, cafenele, HotSpot-uri, săli de sport etc.).
 • Comentariile pe diferite bloguri sau forumuri.
 • Accesarea articolelor web este disponibilă numai după înregistrare.
 • Jocuri online - joc anonim.
 • Descărcarea gratuită de cărți electronice atunci când trebuie să vă prezentați adresa de e-mail.
 • Generare securizată a parolei - Nu este nevoie să vă dezvăluiți combinația reală de ID de e-mail și parolă.
 • Partajare anonimă a fișierelor (Mediafire, FileShare, Mega, Zippyshare, DropSend, 4Shared, etc.).
 • Obțineți toate acele TESTE GRATUITE (Softuri, Spotify, HBO, Netflix, etc.)
 • Site-uri de întâlniri cu anonimat.
 • Cumpărături online unice și anonime (jucării pentru adulți, etc.)
 • Conturi sociale antispionaj (Facebook, TikTok, Twitter etc.)
 • Protecție a confidențialității - Evitați ca hackerii să vă obțină ID-ul personal de e-mail pentru a vă sparge contul bancar, contul de Facebook/Instagram, e-mailul de la serviciu etc.

Există nenumărate situații în viața dumneavoastră în care ID-urile de e-mail temporare de 10 minute sunt utile pentru a vă susține securitatea și confortul online.


Și cea mai bună parte cu un e-mail de 10 minute?


Este întotdeauna gratuit, anonim, iar obținerea unui ID de e-mail de unică folosință este la fel de simplă ca un singur clic de mouse.


Ești entuziasmat? Obțineți gratuit EMAILUL TEMPORAR acum!


Iată cum este posibil să fi auzit despre e-mailul temporar de 10 minute


Cunoscut și sub numele de poștă de unică folosință, poștă temporară, poștă temporară, poștă electronică anonimă, poștă electronică falsă, poștă electronică unică, poștă electronică de zece minute, poștă electronică temporară, poștă electronică de 24 de ore, poștă electronică cu autodistrugere etc.

10-минутен имейл, 10分钟的电子邮件, 10minutový e-mail, 10-minutters e-mail, 10-minuten e-mail, 10-minutiline e-kiri, 10-minuutin sähköposti, Courriel de 10 minutes, 10-Minuten-E-Mail, Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 10 λεπτών, 10 perces e-mail, 10 minuti di email, 10分でわかるメール, 10 minūšu e-pasts, 10 minučių el. paštu, 10-minutowy e-mail, 10 minutos de e-mail, E-mail de 10 minute, 10-минутная электронная почта, 10-minútový e-mail, 10-minutno elektronsko sporočilo, Correo electrónico de 10 minutos, E-post på 10 minuter.