Your 10-Minute Email ☟

Protect your IP address!

Mi az a 10 perces e-mail?

A 10 perces e-mail egy eldobható, díjmentes e-mail szolgáltatás. Egyetlen kattintással létrehozhatsz egy ideiglenes e-mail címet, amely egy meghatározott idő elteltével magától önmegsemmisül.

Mire jó a 10 perces e-mail?

Ez a sokféle néven ismert e-mail szolgáltatás egyszerű, biztonságos és gyors megoldást kínál a regisztrációkhoz, amikor az e-mail címeddel kell igazolnod a személyazonosságod, még ha nem is szeretnéd.


Ennek több oka is lehet: nyilvános WiFi használata, fórumbejegyzésekre való regisztráció, vagy egyszerűen csak olyan weboldalak elérése, amelyeken a tartalom letöltéséhez e-mail cím megadása szükséges. Sok esetben nem tanácsos megadni a tényleges e-mail címünket, mert a hivatalos e-mail cím megadása megkönnyíti a hackerek számára, hogy hozzáférjenek a különböző profiljaidhoz, és a weboldal tulajdonosok gyorsan megtömjék a postaládádat nem kívánt levélszeméttel.


Védd meg magánéleted ingyenes, ideiglenes e-mail használatával!

Hol érdemes a 10 perces/eldobható e-maileket használni?

A 10 perces email ideiglenes, névtelen, ingyenes, biztonságos és eldobható e-mail címeket biztosít.


Sok esetben bölcs dolog önmegsemmisítő e-maileket használni; használhatsz ideiglenes e-maileket a Facebook, a Twitter vagy az Instagram regisztráció alkalmával, hogy névtelenül regisztrálj, de rengeteg ingyenes szolgáltatás csak regisztráció után érhető el, kockáztatva a magánéletedet, biztonságodat, vagy spamekkel töltve meg a valódi e-mail postafiókodat.

Ötletek a 10 perces e-mailek felhasználására

 • Nyilvános WiFi regisztrációk (utazások, szállodák, éttermek, kávézók, HotSpotok, edzőtermek stb.).
 • Kommentelés különböző blogokon vagy fórumokon.
 • Amikor a webes cikkekhez való hozzáférés csak regisztráció után érhető el.
 • Online játék - névtelen játék.
 • Ingyenes e-könyv letöltés, ha meg kell adnod az e-mail címed.
 • Biztonságos jelszógenerálás - Nem kell felfedned a valódi e-mail azonosító és jelszó kombinációdat.
 • Névtelen fájlmegosztás (Mediafire, FileShare, Mega, Zippyshare, DropSend, 4Shared, stb.)
 • Használd ki az összes INGYENES PRÓBAIDŐSZAKOT (Szoftverek, Spotify, HBO, Netflix stb.)
 • Társkereső oldalak anonim használata.
 • Egyszeri, névtelen online vásárlás (felnőtt játékok stb.)
 • Kémkedés-mentes közösségi fiókok (Facebook, TikTok, Twitter stb.)
 • Adatvédelem - Kerüld el, hogy a hackerek megszerezzék a személyes/hivatalos e-mail azonosítódat és, hogy feltörjék a bankszámládat, Facebook/Instagram fiókodat, munkahelyi e-mailed stb.

Számtalan olyan helyzet van az életedben, amikor a 10 perces, ideiglenes e-mail azonosítók jól jönnek, hogy támogassák az online biztonságod, kényelmed.


És a legjobb dolog a 10 perces e-mailben?


Mindig ingyenes, névtelen, és az eldobható e-mail azonosító megszerzése olyan egyszerű, mint egy egérkattintás.


Izgatott lettél? Szerezd meg most díjmentesen az eldobható, 10 perces email címed!


Így hallhattál már a 10 perces, ideiglenes e-mailről


Más néven eldobható e-mail, ideiglenes e-mail, időleges e-mail, névtelen e-mail, hamis e-mail, egyszeri e-mail, tízperces e-mail, ideiglenes levél, 24 órás e-mail, önmegsemmisítő e-mail stb.

10-минутен имейл, 10分钟的电子邮件, 10minutový e-mail, 10-minutters e-mail, 10-minuten e-mail, 10-minutiline e-kiri, 10-minuutin sähköposti, Courriel de 10 minutes, 10-Minuten-E-Mail, Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 10 λεπτών, 10 perces e-mail, 10 minuti di email, 10分でわかるメール, 10 minūšu e-pasts, 10 minučių el. paštu, 10-minutowy e-mail, 10 minutos de e-mail, E-mail de 10 minute, 10-минутная электронная почта, 10-minútový e-mail, 10-minutno elektronsko sporočilo, Correo electrónico de 10 minutos, E-post på 10 minuter.