Your 10-Minute Email ☟

Protect your IP address!

Mikä on 10 minuutin sähköpostiviesti?

10 Minute Email on kertakäyttöinen sähköpostipalvelu, josta ei peritä maksua. Yhdellä napsautuksella voit luoda väliaikaisen sähköpostiosoitteen, joka tuhoutuu itsestään tietyn ajan kuluttua.

Mitä varten on 10 minuutin sähköpostiviesti?

Tämä sähköpostipalvelu - joka tunnetaan monilla eri nimillä - tarjoaa yksinkertaisen, turvallisen ja nopean ratkaisun rekisteröintiin, kun sinun on todistettava henkilöllisyytesi sähköpostiosoitteellasi, vaikket sitä haluaisikaan.


Tähän on useita syitä: julkisen WiFin käyttö, rekisteröityminen foorumiviesteihin tai yksinkertaisesti sellaisten verkkosivustojen käyttäminen, joiden sisällön lataaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista. Monissa tapauksissa ei ole suositeltavaa antaa todellista sähköpostiosoitetta. Virallisen sähköpostiosoitteesi antaminen helpottaa hakkereita pääsemään käsiksi eri profiileihisi ja sotkemaan nopeasti postilaatikkosi ei-toivotulla roskapostilla.


Suojaa yksityisyytesi käyttämällä ilmaista tilapäissähköpostia nyt.

Missä käyttää 10 minuuttia/tilapäisiä sähköposteja?

10 Minute Temp Mail tarjoaa tilapäisiä, nimettömiä, ilmaisia, turvallisia ja kertakäyttöisiä sähköpostiosoitteita.


On monia tapauksia, joissa on viisasta käyttää itsetuhoutuvia sähköposteja; Voit käyttää Facebookin, Twitterin tai Instagramin tilapäissähköposteja rekisteröityäksesi anonyymisti, mutta monet ilmaiset palvelut ovat käytettävissä vain rekisteröitymisen jälkeen, jolloin vaarannat yksityisyytesi tai täytät oikean sähköpostilaatikkosi roskapostilla.

Ideoita 10 minuutin sähköpostiviestien käyttöön

 • Julkiset WiFi-rekisteröinnit (matkoilla, hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, HotSpoteissa, kuntosaleilla jne.).
 • Kommentointi eri blogeissa tai foorumeilla.
 • Verkkoartikkeleiden käyttö on mahdollista vasta rekisteröitymisen jälkeen.
 • Verkkopelaaminen - nimettömänä pelaaminen.
 • Ilmaisten e-kirjojen lataaminen, kun sinun on esitettävä sähköpostiosoitteesi.
 • Turvallinen salasanojen luominen - Sinun ei tarvitse paljastaa todellista sähköpostitunnusta ja salasanan yhdistelmää.
 • Anonyymi tiedostojen jakaminen (Mediafire, FileShare, Mega, Zippyshare, DropSend, 4Shared jne.)
 • Hanki kaikki ILMAISET KOKEILUOHJELMAT (Ohjelmistot, Spotify, HBO, Netflix jne.).
 • Treffisivustot nimettömänä.
 • Kertaluonteiset, anonyymit verkko-ostokset (aikuisten lelut jne.)
 • Anonyymit sosiaaliset tilit (Facebook, TikTok, Twitter jne.)
 • Yksityisyyden suojaaminen - Vältä hakkereita saamasta henkilökohtaista sähköpostitunnustasi hakkeroidakseen pankkitilisi, Facebook/Instagram-tilisi, työsähköpostisi jne.

Elämässäsi on lukemattomia tilanteita, joissa 10 minuutin tilapäiset sähköpostitunnukset ovat käteviä tukemaan turvallisuuttasi ja mukavuuttasi verkossa.


Ja mikä parasta 10 minuutin sähköpostiviestissä?


Se on aina ilmainen, nimetön, ja kertakäyttöisen sähköpostitunnuksen saaminen on yhtä helppoa kuin yksi hiiren klikkaus.


Oletko innoissasi? Hanki TEMPORARY EMAIL nyt ilmaiseksi!


Näin olet ehkä kuullut 10 minuutin tilapäisestä sähköpostista


Tunnetaan myös nimellä kertakäyttösähköposti, väliaikainen sähköposti, väliaikainen sähköposti, anonyymi sähköposti, väärennetty sähköposti, kertakäyttösähköposti, kymmenen minuutin sähköposti, väliaikainen sähköposti, 24 tunnin sähköposti, itsetuhoutuva sähköposti jne.

10-минутен имейл, 10分钟的电子邮件, 10minutový e-mail, 10-minutters e-mail, 10-minuten e-mail, 10-minutiline e-kiri, 10-minuutin sähköposti, Courriel de 10 minutes, 10-Minuten-E-Mail, Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 10 λεπτών, 10 perces e-mail, 10 minuti di email, 10分でわかるメール, 10 minūšu e-pasts, 10 minučių el. paštu, 10-minutowy e-mail, 10 minutos de e-mail, E-mail de 10 minute, 10-минутная электронная почта, 10-minútový e-mail, 10-minutno elektronsko sporočilo, Correo electrónico de 10 minutos, E-post på 10 minuter.